29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

25 Ağustos 2017, Cuma 14:38

TORKOS LİGE BOMBA GİBİ HAZIRLANIYOR

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Torbalıspor, 22 Ağustos’ta başladığı Afyonkarahisar’daki hazırlık kampına devam ediyor.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Torbalıspor, 22 Ağustos’ta başladığı Afyonkarahisar’daki hazırlık kampına devam ediyor. Yeni transfer olan kaleci Eyüp Bekar ve sağ bel Nuri Çakır’ın da kampa dahil olmasıyla Torbalıspor tempo arttırdı. Eksiklerini hızla kapatan Torbalıspor her gün çift idman yapıyor. Teknik Direktör Yüksel Öksüz yönetiminde gerçekleşen idmanlar, büyük bir verimlilikle geçiyor.

AFYONKARAHİSAR’DA İKİ HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

22 Ağustos’ta başladığı Afyonkarahisar kampını 31 Ağustos’ta tamamlayacak olan temsilcimiz, her gün çift idman gerçekleştiriyor. Bu süre zarfında iki hazırlık maçına çıkacak olan Torbalıspor, ilk maçını Pazar günü BAL ekiplerinden Anamurspor ile oynayacak. İkinci hazırlık maçı ise İstanbul ekiplerinden Maltepespor’a karşı oynayacak.

ÖKSÜZ “TARAFTARIMIZA LAYIK OLACAĞIZ

Afyonkarahisar’daki kamptan açıklama yapan Teknik Direktör Yüksel Öksüz, “Güzel bir ortamda kamp çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Öğrencilerim sorumluluk duygusu içerisinde gerçekten istediklerimizi yapmak için ellerinden geleni ortaya koyuyorlar. Gayet güzel, memnunuz. Ligin başlamasına 1 ay kadar bir zaman kaldı. Eksikliklerimizi görüp, tamamlayıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarlarımıza layık seyir zevki yüksek olan bir takım oluşturup, başarılı olmak istiyoruz” şeklinde konuştu. HASAN DEMİR