19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Mart 2017, Perşembe 17:01

TORKOS KUPASINI ALDI

Torbalıspor şampiyonluk kupasını aldı. Süper Amatör Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Torbalıspor, ligi 65 puan alarak ulaşılması zor bir başarı elde etti.

 Torbalıspor şampiyonluk kupasını aldı. Süper Amatör Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Torbalıspor, ligi 65 puan alarak ulaşılması zor bir başarı elde etti. Son iki haftaya kadar namağlup devam eden temsilcimiz, yedek kadro ile çıktığı son maçında yenilgi ile tanışmıştı. Başarı ile şampiyon olan Torbalıspor’a dün İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından kupası verildi. Play-off müsabakalarına lider olarak katılacak olan Torbalıspor, müzesine bir kupa daha kazandırdı.

İLK MAÇ İKİ LİDERİN

Süper Amatör Ligi şampiyon tamamlayan Torbalıspor, şimdi Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için mücadele edecek. Torbalıspor’un play-off kuraları çekildi. Temsilcimiz play-off müsabakalarında BAL ligi için mücadele edecek. Temsilcimizin ilk rakibi Bornova Belediyespor oldu. İlk maçını diğer grubun lideri ile yapacak olan Torbalıspor, en zorlu maçından üç puanla ayrılmak için sahaya çıkacak.

20 NİSAN’DA SON DÜDÜK ÇALACAK

İlk maçını Bornova Belediyespor’la oynayacak olan Torbalıspor 27 Mart Pazartesi günü rakibine konuk olacak. Temsilcimiz ikinci maçını 31 Mart Cuma günü Dikili Çandarlıgücü’ne karşı oynayacak. Üçüncü maç 7 Nisan Cuma günü Bayındırspor’a karşı. Dördüncü maç Bornova 1981 SK’ya karşı 14 Nisan’da oynanacak. Son maç ise 20 Nisan Perşembe günü İzmirspor’a karşı oynanacak. Torbalıspor play-off mücadelelerinin sonunda Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için ter dökecek. HASAN DEMİR