24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Spor

18 Temmuz 2017, Salı 08:43

TORKOS İLK ANTRENMANA ÇIKTI

Torbalıspor sezonun ilk antrenmanına dün akşam çıktı. Antrenman sezonunu açan temsilimizin basına açık olarak gerçekleştirdiği antrenman yaklaşık iki saat sürdü.

Torbalıspor sezonun ilk antrenmanına dün akşam çıktı. Antrenman sezonunu açan temsilimizin basına açık olarak gerçekleştirdiği antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Antrenmandan önce kulüp yönetimi, teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelerek konuşma yaptı. Torbalıspor Başkanı Sabri Taşcan, Torbalıspor’un bir aile olduğunu ve bu çatı altında birleşenlerin bu ailenin parçası olduğunu ifade ederek yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.

FORMA DUVARDA ASILI

Kulüp yönetiminin sahadan ayrılmasının ardından bu kez Teknik Direktör Yüksel Öksüz futbolcularla konuştu. Futbolculara herkese kısa sürede alışmayı hedeflediğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, başarılı bir sezon geçirmek için önce takım olmak gerektiğini söyledi. Başarılı ve özverili futbolcuların hakkını hiçbir zaman yemeyeceğini ifade eden Öksüz, “Forma duvarda asılıdır. Hak eden gidip kendi alır’ şeklinde konuştu. İlk antrenman oldukça verimli geçti. HASAN DEMİR