25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

1 Şubat 2017, Çarşamba 16:11

TORKOS GOL OLDU YAĞDI

Torbalıspor’un Urla Gençlikspor karşısındaki maçı sona erdi. Süper Amatör Lig Kırmızı Grup’taki namağlup liderliğini 15. Galibiyeti ile sürdüren Torbalıspor, puanını 46’ya çıkardı

Torbalıspor’un Urla Gençlikspor karşısındaki maçı sona erdi. Süper Amatör Lig Kırmızı Grup’taki namağlup liderliğini 15. Galibiyeti ile sürdüren Torbalıspor, puanını 46’ya çıkardı. Ligin son sırasındaki rakibi Urla Gençlikspor karşısındaki oyun üstünlüğünü bir an bile kaybetmeyen Torkos, adeta gol oldu yağdı. Rakibini 12 – 0 yenen Torbalıspor, 7 golü ilk yarıda, 5 golü ise ikinci yarıda buldu. Torbalıspor, rakibi karşısındaki ilk golünü maçın ilk dakikasında atarken, bitiş düdüğü ise 90+3’te Melih’in attığı golün ardından geldi.

GOL İLE BAŞLAYAN MAÇ GOL İLE SONA ERDİ

Rakibi Urla Gençlikspor’u 12 – 0 yenen Torbalıspor, ilk yarıyı 7 – 0 önde tamamladı. Galibiyet Haktan, Doğan, Yağız, Kuşcan, Musa, Emre ve Melih’in golleri ile geldi. Maçı ilk dakikada Haktan’ın golü ile açan Torbalıspor, 90+3’te Melih’in attığı gol ile kapattı. Melih’in golünün ardından çalan bitiş düdüğü ile soyunma odasına giden futbolcular, galibiyeti kutladı.

HAKTAN’DAN 5 GOL 6 ASİST

Torbalıspor –Urla Gençlikspor maçının yıldızı Haktan oldu. 14 numaralı forma ile mücadele eden Haktan, 5 gol ile rakip fileleri havalandırırken, takım arkadaşlarına 6 asist yaptı. Maçta 5 golü ve 6 asisti olan Haktan’ın 12 golden 11’inde emeği var.