28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

27 Nisan 2017, Perşembe 17:48

TORKOS DESTAN YAZDI

Torbalıspor Gaziemir Gençlikspor ile bugün Buca şehir stadında saat 16.00’da baraj maçında karşı karşıya geldi.

Torbalıspor Gaziemir Gençlikspor ile bugün Buca şehir stadında saat 16.00’da baraj maçında karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçta gülen taraf Torbalıspor oldu. Yoğun ataklarla rakibini bunaltan Torkos rakibini oldukça zorladı.Sahada adeta destan yazan Torkos rakibini 3-1 gibi net bir skorla saf dışı bırakıp ipi göğüsledi. Maçın bitmesiyle beraber taraftar ve futbolcular çoşku ile sahada kenetlendiler.

DAKİKA DAKİKA GELEN DESTAN 

Buca Stadı’nda Gaziemir Gençlikspor ile karşı karşıya gelen Torbalıspor, sahada muhteşem bir futbol sergiledi. Rakibi üzerindeki hakimiyetini hiç kaybetmeyen Torbalıspor, sahadan 3 – 1 galip ayrılmasını bildi. Maçın 5. dakikasında ilk golü bulan temsilcimiz İbrahim Kuşcan’ın golü ile 1 – 0 öne geçti. 41. Dakikada Emre Dinarlı takımını 2 – 0 öne geçiren golü atarken, ilk yarı bu skorla kapandı. İkinci yarı kalesinde gol gören Torbalıspor, 86. dakika da Halil Berke Acer’in golü ilke skoru 3 – 1 yaparak adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdırdı. Aynı dakika da futbolcumuz Çağlar Dağ, ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

BÜYÜK GURUR YAŞATTILAR

Torkos aldığı bu tarihi galibiyetle 2017-18 sezonunda BAL'da mücadele etme hakkı kazanmış oldu. Torkos’un galibiyeti tüm Torbalı’yı sevince boğdu. Günlerdir bu maça kilitlenen Torbalılılar Torkos’un bu tarihi başarısı ile büyük gurur yaşadılar.