18 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

27 Şubat 2017, Pazartesi 11:09

TORKOS - ÇAYBAŞI DERBİSİNDE DOSTLUK KAZANDI

İlçe derbisini dostluk kazandı. Süper Amatör Lig’de mücadele eden iki temsilcimizin karşı karşıya geldiği maça fair-play ruhu damga vurdu. Torbalıspor ve Çaybaşıspor’un karşı karşıya geldiği maç 0 – 0 berabere bitti.

İlçe derbisini dostluk kazandı. Süper Amatör Lig’de mücadele eden iki temsilcimizin karşı karşıya geldiği maça fair-play ruhu damga vurdu. Torbalıspor ve Çaybaşıspor’un karşı karşıya geldiği maç 0 – 0 berabere bitti. Her iki takımında göz dolduran futbol sergilediği karşılaşmaya ilgi yoğundu. Karşılaşma sonrasında ligdeki ikinci beraberliğini alan namağlup Torbalıspor, puanını 56’ya çıkardı. Çaybaşıspor ise aldığı 1 puan sonrasında 30 puana yükseldi.

GÜZEL FUTBOL GÖZ DOLDURDU

Dün Yedi Eylül Stadı’nda saat 13.00’te başlayan karşılaşma, her iki takım arasındaki dostluk ve görüntüleri başladı. İki takım taraftarı tribünde yan yana oturdu. Her iki takımda güzel futbol ile göz doldurdu. Karşılıklı olarak sayısız gol pozisyonu kaçırıldı. Çaybaşıspor kalecisi Davut Çelik kurtarışlarıyla maçın en iyisi oldu. Başarılı kaleci bol bol alkış aldı.

KAYA VE GÖRMEZ MAÇI İZLEDİ

Karşılaşma 2 bin kişiyi aşkın taraftar tarafından izlendi. Torbalı halkının yoğun ilgi gördüğü karşılaşmada heyecan hiç eksilmedi. Karşılaşmayı izlemek için gelenler arasında AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de vardı. HASAN DEMİR