25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Spor

10 Temmuz 2017, Pazartesi 09:24

TORBALI’YI VOLEYBOL TURNUVASINA BEKLİYORLAR

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, Torbalılı sporseverler için büyük çaplı bir voleybol turnuvası düzenliyor. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenleyeceği voleybol turnuvasına, dileyen her takım katılabilecek.

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü, Torbalılı sporseverler için büyük çaplı bir voleybol turnuvası düzenliyor. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenleyeceği voleybol turnuvasına, dileyen her takım katılabilecek. Mahalle takımları, okul takımları, fabrika işçilerinin kurduğu takımlar ve benzeri bütün takımlar katılabilecek. Karşılaşmalar Ayrancılar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Bayan erkek karma takımların mücadele edeceği turnuvanın son derece renkli geçmesi bekleniyor.

RENKLİ BİR TURNUVA OLACAK

Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenecek olan voleybol turnuvası, 20 Temmuz’da başlayacak. Turnuvaya son başvuru tarihi ise 18 Temmuz. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kasım Ertürk, herkesi turnuvaya katılmaya davet etti. Turnuvanın amatör sporcuları teşvik etme, spor yapma ve eğlenme amaçları taşıdığını ifade eden Ertürk, turnuvanın çok renkli geçeceğini Söyledi. HASAN DEMİR