27 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

20 Haziran 2017, Salı 12:08

TORBALI'YI BAŞARISIYLA YÜKSEĞE TAŞIDI

Torbalılı sporcu Ali Berk Erol, Ankara'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında yüksek atlama branşında 1,97'lik derecesiyle şampiyon oldu.

Torbalılı sporcu Ali Berk Erol, Ankara'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında yüksek atlama branşında 1,97'lik derecesiyle şampiyon oldu. Torbalı'dan atletizm milli takımına girme başarısına sahip ilk isim olan Ali Berk Erol, Ankara'dan da şampiyonluk madalyası ile döndü. Ankara'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında yüksek atlama branşında 1,97'lik derecesiyle şampiyonluk ipini göğüsleyen Ali Berk Erol, tam 20 rakibini geride bırakarak madalyaya uzandı.

BÜYÜK BAŞARI

Torbalı Belediyesi Spor Okulları koordinatörü Gani Kıratlı tarafından potansiyeli fark edilen ve aylar süren bir antrenman safhasından sonra yüksek Yıldızlar Milli Takımına girerek Türkiye Şampiyonu olan genç sporcunun şimdiki hedefi Macaristan'da yapılacak kısa adı EYOF olan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları olduğunu belirtildi. Antrenörü Gani Kıratlı gözetiminde hazırlıklarını sürdüren Ali Berk Erol ise, dünya olimpiyatlarında Türkiye'yi temsil etmek için çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini söyledi