19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

17 Temmuz 2017, Pazartesi 14:28

TORBALI'NIN YILLARDIR BEKLEDİĞİ KURUM FAALİYETE BAŞLADI

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çabası ile uzun süren çalışmaların ardından kurulan Torbalı Rehberlik ve Araştırma Merkezi, bugün itibari ile resmen faaliyete başladı.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çabası ile uzun süren çalışmaların ardından kurulan Torbalı Rehberlik ve Araştırma Merkezi, bugün itibari ile resmen faaliyete başladı. Buca Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nden ayrılarak Torbalı, Bayındır ve Tire’ye hizmet vermeye başlayan Torbalı Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Torbalı halkı için büyük kolaylıklar sağlayacak. Engelliler için tanı hizmeti, tüm vatandaşlar içinse rehberlik ve psikolojik danışmanlık sağlayan RAM, bugünden itibaren lise ve üniversite tercihi yapacak olan öğrencilere de tercih hizmeti verecek.

BÜYÜK KOLAYLIKLAR SAĞLAYACAK

Yedi uzman personeli ile hizmete başlayan Torbalı Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Torbalı halkı için büyük kolaylıklar sağlayacak. Engelli çocuklar, tanı ve kayıt için Buca’ya gitmekten kurtularak artık bu tür işleri Torbalı’da yapabilecekler. Aynı zamanda Torbalı halkı için rehberlik ve psikolojik danışmanlık sağlayacak olan kurum, psikolog tedavisi hizmeti verecek. Kurumun müdürlüğünü ise Erkan Bilik üstlendi. HASAN DEMİR