25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

18 Şubat 2017, Cumartesi 12:00

TORBALI'NIN YILDIZLARI FİNALE YÜRÜYOR

Kendilerine özgü tarzları ile şöhreti yakalayan Toprak Kardeşler, yakaladıkları başarı ile Torbalı’ya gurur yaşatmaya devam ediyorlar.

Kendilerine özgü tarzları ile şöhreti yakalayan Toprak Kardeşler, yakaladıkları başarı ile Torbalı’ya gurur yaşatmaya devam ediyorlar. Daha önce Yetenek sizsiniz Türkiye programı ile ülke çapında tanınan Erdal ve Burak Toprak ikilisi Siz Bağırın isimli albümle çıkış yakalamıştı. Şimdi ise O Ses Türkiye yarışmasında performans sergileyen Toprak Kardeşler, önceki gün yayınlanan programda 4. tur elemesinde rakiplerini eleyerek isimlerini 5. tura yazdırdılar.

5. TURDAKİ ŞARKI ŞİMDİDEN MERAK KONUSU

O Ses Türkiye yarışmasının daha ilk bölümünde tüm jüri üyelerini etkileyerek favori yarışmacılar arasına giren Toprak Kardeşler, başarılı performansları ile her turda milyonları ekrana kilitliyorlar. Her eleme turunda performansları daha da artan Rap’çi kardeşlerin 5. turda hangi şarkıyı söyleyecekleri daha şimdiden merak ediliyor. Murat Boz’un ekibinde yer alan Torbalılılı Rap’çiler 5. turu geçmeleri halinde çeyrek finale yükselerek bir sonraki performanslarını canlı yayında sergileyecekler. HASAN DEMİR