25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

18 Ağustos 2017, Cuma 12:55

TORBALI'NIN YENİ ALT GEÇİDİ TRAFİĞE KAPATILIYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yüklenici firmaya yaptırılan araç altgeçidinin mazgalları sürekli yerinden çıktığı ve kazalara davetiye çıkardığı için eleştirilerin hedefi olmuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yüklenici firmaya yaptırılan araç altgeçidinin mazgalları sürekli yerinden çıktığı ve kazalara davetiye çıkardığı için eleştirilerin hedefi olmuştu. Birkaç kez yeniden kaynak yapılan mazgallar her defasında yeniden yerinden çıkınca yüklenici firma tarafından konulan mazgalların buraya uygun olmadığı anlaşıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi mazgalların değiştirilmesi için İZSU’yu görevlendirdi. İZSU yapacağı çalışma ile mazgalları, altgeçide uygun hale getirecek. Ancak bu süre zarfında altgeçit kapatılacak.

KISA SÜRE İÇİNDE YENİDEN AÇILACAK

İZSU’nun yeni mazgalları monte ederek çalışmasını tamamlamasının ardından araç altgeçidi yeniden hizmete açılacak. Söz konusu mazgallar sürekli kaydığı ve yerinden tamamen çıktığı için kazalara davetiye çıkarıyordu. Araçlar çukura girmemek için yavaş geçmek durumunda kaldığı gibi aniden yapılan frenler de zaman zaman sürücüleri kaza ile baş başa bırakabiliyordu. HASAN DEMİR