27 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

21 Ağustos 2017, Pazartesi 09:21

TORBALI’NIN ÜÇ KURUMU 1 PERSONEL BULAMADI

Sürekli yerinden çıkan mazgalların tehlike oluşturması nedeniyle mazgal kapaklarının yeniden yapılması için altgeçidin geçici olarak trafiğe kapatılacağını daha önce gündeme getirmiştik.

Sürekli yerinden çıkan mazgalların tehlike oluşturması nedeniyle mazgal kapaklarının yeniden yapılması için altgeçidin geçici olarak trafiğe kapatılacağını daha önce gündeme getirmiştik. Ancak tren rayları üzerindeki daha önce kapatılan hemzemin geçidin açılamamasından dolayı bu çalışma başlayamıyor. Sebebi ise TCDD’nin hemzemin geçitte geçici olarak görevlendireceği bir personel bulamaması.

MAĞDUR OLAN YİNE TORBALI HALKI

Mazgalların İZSU tarafından yeniden yapılmasını isteyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, çalışmanın başlaması için Torbalı Belediyesi’nden yolun geçici olarak kapatılmasını istedi. Torbalı Belediyesi de yolu kapatmak için eski demiryolu hemzemin geçidinin geçici olarak açılması için TCDD’den talepte bulundu. Ancak TCDD, hemzemin geçide koyacağı tam tamlarda güvenliği sağlayacak bir personel görevlendiremeyeceğini söyleyerek talebi karşılıksız bıraktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Torbalı Belediyesi ise uzmanlığı olmadığı için buraya bir personel görevlendirmeyi reddetti. Yalnızca birkaç gün çalışacak bir personel bulunamadığı için çalışma başlayamıyor. Mağdur olan ise yine Torbalı halkı oluyor. HASAN DEMİR