26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

10 Ağustos 2017, Perşembe 09:10

TORBALI’NIN O KÖYÜNE YENİ ALT GEÇİT YAPILIYOR

Arslanlar’daki demiryolu hemzemin geçidinin kapatılmasıyla Arslanlar ve tarım alanları arasındaki yolun kesildiğini ve tek yolun çok uzakta olduğu için çiftçilerin mağdur olduğunu daha önce gündeme getirmiştik.

Arslanlar’daki demiryolu hemzemin geçidinin kapatılmasıyla Arslanlar ve tarım alanları arasındaki yolun kesildiğini ve tek yolun çok uzakta olduğu için çiftçilerin mağdur olduğunu daha önce gündeme getirmiştik. Karayolları Bölge Müdürlüğü, sorunun çözümü için harekete geçti. Arslanlar ile tarım alanları arasında arasındaki ulaşımı sağlayacak bir altgeçit yapımı çalışması başlatıldı. Altgeçit, Torbalı – Bayındır Karayolu’nun altından geçecek.

ÇOK YARARLI OLACAK

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün başlattığı altgeçit çalışması ile artık ulaşım buradan sağlanacak. Torbalı – Bayındır Karayolu’nun altında tünel açılarak yapılacak olan çalışma dün başladı. Altgeçidin açılması ile hem çiftçiler, daha uzun bir yolu traktör ile dolaşmaktan kurtulacak, hem karayoluna çıkan traktörlerin oluşturduğu risk ortadan kalkacak hem de yeni yapılan ilçe mezarlığına ulaşım kolaylaşacak. HASAN DEMİR