26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Politika

25 Ekim 2017, Çarşamba 08:43

TORBALI’NIN KIRATLARI PANELE HAZIRLANIYOR

Demokrat Parti, İzmir’deki demokrasi cumhuriyet paneline hazırlanıyor. DP Torbalı İlçe Başkanı İbrahim Demir ise çalışmalara başladı.

Demokrat Parti, İzmir’deki demokrasi cumhuriyet paneline hazırlanıyor. DP Torbalı İlçe Başkanı İbrahim Demir ise çalışmalara başladı. Cuma günü gerçekleştirilecek olan panel, Demokrat Parti penceresinden demokrasi ve cumhuriyet konusu taşıyor. Geniş kapsamlı gerçekleşecek olan panele son derece önemli isimler katılacak. Panelde İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Burhan Özfatura, DP Genel Başkan Yardımcısı Osman Vural ve İzmir İl Başkan Yardımcısı Osman Varol, baş konuşmacılar olarak katılacak. Ayıca İl Başkanı Metin Dökmeciler, katılımcılara yönelik açılış konuşması yapacak.

TORBALILILARI DAVET ETTİ

Panele katılım için Torbalılılara çağrıda bulunan Demokrat Parti Torbalı İlçe Başkanı İbrahim Demir, “Cuma günü son derece önemli bir panel düzenleyeceğiz. Cumhuriyet ve demokrasi değerlerinin her zamankinden daha fazla önem taşıdığı bu günlerde Demokrat Parti penceresinden demokrasi ve cumhuriyeti değerlendireceğiz. Son derece önemli konuklarımız olacak. Tüm Torbalılıları davet ediyoruz” dedi. Fuar’da gençlik tiyatrosunda gerçekleşecek olan panel Cuma günü saat 14.00’te başlayacak. HASAN DEMİR