26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

31 Ağustos 2017, Perşembe 14:07

TORBALI'NIN İKİ TARAFTAR DERNEĞİ DOSTLUKTA BULUŞTU

İki ezeli rakip olan Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları, aynı zamanda ezeli dostlar olduklarını gösterdi. Torbalı Galatasaraylılar Derneği ve Torbalı Fenerbahçeliler Derneği, halı sahada dostluk maçı gerçekleştirdi.

İki ezeli rakip olan Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları, aynı zamanda ezeli dostlar olduklarını gösterdi. Torbalı Galatasaraylılar Derneği ve Torbalı Fenerbahçeliler Derneği, halı sahada dostluk maçı gerçekleştirdi. Dün akşam gerçekleşen halı saha maçında takımlara dernek başkanları Erkan Akın ve Refik Erol kaptanlık etti. Kıran kırana gerçekleşen maçta dostluk galip geldi. Kurban Bayramı öncesinde gerçekleşen maç ile tarafların kardeşlik bağı kuvvetlenmiş oldu. İki dernek yönetimi, tüm taraftarlara da örnek olması temennisinde bulundu.

BİZ KARDEŞİZ MESAJI

Gerçekleşen maçın ardından iki dernek başkanı da şu açıklamayı yaptı. “Bir bayram arifesindeyiz ve bizim örf adet geleneklerimizde, bayramlar kucaklaşmayı dostlukları, arkadaşlıkları, kardeşlikleri daha sıkılaştırmayı ve kenetlenmeyi sağlar. Biz böyle gördük, böyle yetiştirildik. İki kulüp taraftarı olarak bizim ne aramız bozuk nede kanımız. Kardeşiz, dostuz, arkadaşız biz ve öyle kalacağız. Bu Memleket bizim Hepimizin yeterki dışarıdan bizi karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyelim” HASAN DEMİR