19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

2 Ağustos 2017, Çarşamba 08:52

TORBALI’NIN GEZİ MEKANINDA MÜZİK GÜNLERİ

Torbalı’nın en çok rağbet ettiği gezi mekanlarının başında gelen Optimum Alışveriş Merkezi'nde müzik dolu günler başlıyor.

Torbalı’nın en çok rağbet ettiği gezi mekanlarının başında gelen Optimum Alışveriş Merkezi'nde müzik dolu günler başlıyor..Bahçe alanında yapılacak olan açıkhava konserlerinde İzmirliler ağustos ayı boyunca, Cihangir Moralı&Albatros, Can Gox, Mehmet Erdem ve Evet Ne Söylüyorduk ile müzik keyfi yaşayacak.

MÜZİK DOLU GÜNLER

Ağustos ayı boyunca İzmir Optimum'da gerçekleştirilecek konserlerde yaz günlerinin heyecanı müzik keyfi ile taçlanmaya devam edecek. Mehmet Erdem'in de sevenleriyle buluşacağı Cumartesi Konserleri'nde keyifli anlar yaşanacak. Konserler 5 Ağustos Cumartesi günü 18.30'da Cihangir Moralı & Albatros ile başlarken, Can Gox 12 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30'da Optimum Bahçe'de sevenleri ile buluşacak. 26 Ağustos günü ise Evet Ne Söylüyorduk saat 18.30'da konser verecek. Yaklaşık iki saat boyunca hayranları ile hasret giderecek olan Orkestra Albatros sevilen parçaları ile müzik keyfi yaşatacak. Optimum 19 Ağustos'ta ise ünlü şarkıcı Mehmet Erdem akustik konser ile Optimum'da sahne alacak. Mehmet Erdem güçlü sesi ve sevilen şarkıları ile müzik keyfini zirveye taşıyacak.