9 Mayıs 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

9 Haziran 2017, Cuma 14:23

TORBALI'NIN 34 BİN ÖĞRENCİSİ KARNESİNİ ALDI

2016 – 2017 eğitim öğretim yılının son ders zili bugün çaldı. Son ders zili ile birlikte Torbalı’da 34 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.

2016 – 2017 eğitim öğretim yılının son ders zili bugün çaldı. Son ders zili ile birlikte Torbalı’da 34 bin öğrenci karne sevinci yaşadı. Eğitim dönemini başarıyla tamamlayan öğrenciler karnelerini aldı. Başarılı öğrenciler karnenin yanı sıra taktir ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirilirken dördüncü, sekizinci ve on ikinci sınıf öğrencileri diploma alarak mezuniyet heyecanı yaşadı.

KAYMAKAM KARNE DAĞITTI

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen karne töreni bu dönem Kazımpaşa Ortaokulu’nda gerçekleşti. Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ve şube müdürleri İsmet Özkan ile Mehmet Rüzgar Kazımpaşa Ortaokulu’nda sınıfları ziyaret ederek karneleri dağıttı. Kaymakam Otçu, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

ÖNEMLİ OLAN KARNE DEĞİL SİZLERSİNİZ

 Öğrencilere yönelik kısa bir konuşma yapan Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu, “İyisiyle kötüsüyle bir eğitim yılını daha tamamladınız. Verdiğiniz emeklerden dolayı hepinizi kutluyorum. Bugün karnelerinizi aldınız. Ama benim için önemli olan karne değil sizlersiniz. Dünyadaki ünlü bilim adamlarının bir kısmının ortaokulda dersleri kötüydü. Önemli olan sizin bilinçli bireyler olmanız, topluma ve ailenize karşı hayırlı insanlar olmanız. Önünüzde uzun öğrencilik yılları var. Tatili iyi değerlendirin, bol bol kitap okumayı da ihmal etmeyin” dedi. HASAN DEMİR