19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

9 Ağustos 2017, Çarşamba 08:59

TORBALILI GİRİŞİMCİ SEKTÖRDE DEVRİM YAPTI

İzmir geneline hizmet veren ilk kapıda süt hizmetini başlatan AKM Süt Çiftliği, kısa sürede büyük ilerleme kaydetti. Torbalı firması olan AKM Süt Çiftliği, Alo Süt uygulamasını başlatarak kapıda süt hizmeti veriyor.

İzmir geneline hizmet veren ilk kapıda süt hizmetini başlatan AKM Süt Çiftliği, kısa sürede büyük ilerleme kaydetti. Torbalı firması olan AKM Süt Çiftliği, Alo Süt uygulamasını başlatarak kapıda süt hizmeti veriyor. İzmir’in tüm ilçelerine hizmet veren AKM Süt Çiftliği, kendilerini arayarak süt isteyen müşterilerine süt götürüyor. Daima günlük olan ve son derece steril ortamlarda muhafaza edilen süt, müşteriye kapıda sunuluyor. El değmeden hazırlanan günlük süt, İzmir’in her yerine ulaştırılıyor. AKM Alo Süt hattı, şuanda 2 bin kişiyi aşkın aboneye süt sağlıyor.

GÜNLÜK SÜT AKM GÜVENCESİ İLE KAPINIZDA

7 yıl önce süt çiftliği olarak kurulan AKM, bir ilke imza attı. İşletmeci Ahmet Ulgaç’ın girişimi ile başlayan Alo Süt Hattı projesi, süt satıcılığına çağ atlattı. Bu uygulama sayesinde hem vatandaşlar, alışverişe çıkmak durumunda kalmadan kapılarına gelen süte kolayca ulaşıyor hem de son derece steril ortamlarda muhafaza edilen günlük süte AKM güvencesi ile ulaşıyor. Alo süt hattına abone olmak isteyen vatandaşlar, Facebook üzerinden Alo Süt Hattı, yada Whatsapp numarasına ulaşarak iletişim kurabilirler.

HAVA BİLE TEMAS ETMİYOR

Çaybaşı – Arslanlar yolu üzerinde bulunan AKM Süt çiftliği, eşine zor rastlanır bir hijyenik ortama sahip. Dışarıdan gelecek hastalıklara karşı dezenfekte yöntemleri ile korunan çiftlik, daima hijyenik koşullara sahip. İnekler makine ile sağılıyor ve sağılan süt doğrudan süt tankına gönderiliyor. Süt tankında el değmeden şişelenen süt, müşteriye varıncaya kadar hiçbir cisim ile temas etmiyor. İşletmeci Ahmet Ulgaç, çiftliği gezmek isteyen müşteriler için ziyaretçi kabul günleri düzenlemeye hazırlanıyor. HASAN DEMİR