24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

24 Ekim 2017, Salı 10:30

TORBALILI DAĞCILARIN ZİRVE MARATONU SÜRÜYOR

Torbalı Metropolis Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, bu yılda zirve tırmanışlarını sürdürüyor. İki hafta önce sezonu açan TOMEDAK, önceki gün ikinci yürüyüşünü tamamladı.

Torbalı Metropolis Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, bu yılda zirve tırmanışlarını sürdürüyor. İki hafta önce sezonu açan TOMEDAK, önceki gün ikinci yürüyüşünü tamamladı. Bu haftaki yürüyüş parkuru, Urla ile Seferihisar’a bağlı Sığacık arasında oldu. Uzun bir parkur gerçekleştiren Torbalılı dağcılar, bir ilçeden diğerine yürüdüler. 42 Torbalılı dağcının katılımıyla gerçekleşen zorlu yürüyüş tam 17 kilometre sürdü.

YENİ SEZONDA YENİ PARKURLAR

Torbalı Metropolis Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ufuk Yıldırımlar, yeni sezonu açmış olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Yıldırımlar, “Torbalıda bir ilk olmanın gururuyla yeni doğa yürüyüş sezonunu büyük bir coşkuyla açtık. Geçen sezonda kaldığımız yerden daha tecrübeli daha kararlı olarak devam ediyoruz. Bu sezonda daha çok yeni parkur daha çok yeni rotada etkinliklerimizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bunun mevcut grup üyelerimizin coşkusunu arttıracağı gibi yeni katılımcılar da kazandıracağını düşünüyoruz. Pazar günü gerçekleştirdiğimiz doğa yürüyüş etkinliğinde de yine yeni bir parkurda, yine yeni bir rotadaydık. Bu seferki rotamız güzel İzmir'imizin iki güzel ilçesini kapsıyordu. Yürüyüşümüze şirin ilçemiz Urla’dan başladık ve 42 katılımcı doğasever dostumuzla birlikte yaklaşık 17 kilometrelik muhteşem doğa güzellikleri ve deniz manzarası eşliğinde neredeyse tamamı deniz kıyısı patikalardan oluşan, parkuru 6,5 saatte yürüyerek yine şirin ilçemiz Seferihisar'a bağlı Sığacık beldesine ulaştık. Yürüyüş sonrası 1 saatlik Sığacık gezintisinden sonra araçlarımızla Torbalı’mıza döndük” dedi. HASAN DEMİR