26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

12 Ağustos 2017, Cumartesi 08:46

TORBALILI ÇİFT MÜZİK LİSTELERİNİ ALT ÜST ETTİ

İlk şarkıları Çay Kahve ile güzel bir kitleye ulaşan Torbalılı Onur Mine çifti yeni şarkıları Gel ile müzikal yolculuklarına devam ediyorlar.

İlk şarkıları Çay Kahve ile güzel bir kitleye ulaşan Torbalılı Onur Mine çifti yeni şarkıları Gel ile müzikal yolculuklarına devam ediyorlar. Müzik Öğretmeni Onur Günay ve eşi Edebiyat Öğretmeni Mine Oktar Günay, ikinci klipleri ile müzik severler ile biraraya geldi. Çay kahve isimli ilk parçaları ile müzik severlere merhaba diyen Torbalılı çift müzik piyasasına girdiler. Şarkı sözlerini yazıp, bestelerini yapan Günay çifti ; olumlu tepkiler üzerine yeni parçaları ‘Gel’e de klip çekti. İzmir’de bir stüdyoda çekilen klip 2 hafta önce yayınlanmaya başladı. Çekimleri tamamlanan ‘Gel’ isimli parça tüm dijital müzik kanallarında yayınlanmaya başladı. Parça Youtube’de 2 haftada tam 350 bin kişi tarafından dinlenerek dikkatleri üzerine çekti.

ÜNLÜ İSİMLER İLE GÖRÜŞME BAŞLADI

Müzik piyasasında kısa sürede kendisini kanıtlayan çift profesyonel bir şekilde yollarında ilerliyor. Çiftin, radyo ve basın danışmanlığını Habil Ceyhan üstlendi.Yazdıkları şarkı sözü ve yaptıkları besteler ile ünlü sanatçıların da dikkatini çeken Günay çifti birçok sanatçı ile görüşmeye başladı. Yapılan görüşmelerin ardından Torbalılı Onur Mine çiftinin bestelediği şarkıları ünlü isimlerin albümlerinde dinlemeye başlayacağız. Sosyal medya hesabında birçok kişi tarafından paylaşılan Torbalılı çiftin parçalarına olumlu yorumlar yapılıyor. Onur Mine Gel isimli parça seçkin müzik marketlerde ve dijital platfomlar İtunes, Youtube, Fizy, Netd, Spotify ve Türk Telekom Müzik’te izlenebiliyor.

YENİ PROJELER YOLDA

İkinci kliplerinin İzmir’de bir stüdyoda canlı performans klibi olduğunu ifade eden Onur Günay bu parça ile isimlerini daha çok kitleye ulaştırdıklarını belirtti. Single olarak çıkarttıkları ‘Gel’ isimli parçanın kısa sürede rekor düzeyde dinlendiğini söyleyen Günay “Yeni parçalar ve yeni projeler ile müzik severlerin karşısına çıkmaya devam edeceğiz. Kendi bestelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Yurt genelinde tanınan ve sevilen birer sanatçı olmak istiyoruz. Bu arada bestelerimizi ünlü sanatçılar ile paylaşmaya başladık. Görüşmelerimizi sürüyor. Bu işlerle ilgilenen profesyonel isimler bizimle iletişime geçmeye başladı” dedi.