26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

24 Ağustos 2019, Cumartesi 13:56

TORBALILI BİSİKLETÇİ 8 GÜNDE 1000 KM YOL YAPTI

Torbalılı bisiklet tutkunu Hakan Berk, bisikletiyle çıktığı Ege turunda 8 günde tam bin kilometre yol yaptı. Torbalı’dan pedal çevirerek yola çıkan Hakan Berk, Aydın üzerinden Muğla’ya geçerek Muğla’yı karış karış gezdi. Yolun tamamını bisikletiyle pedal çevirerek ve yalnız giden Hakan Berk, unutamayacağı deneyimler yaşadı. Yolculuğu sırasında karşılaştığı manzaraları sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşan Berk, bir çok bisiklet tutkununa ilham verdi.

KARIŞ KARIŞ GEZDİ

Torbalılı bisiklet tutkunu Hakan Berk, bisikletiyle çıktığı Ege turunda, sırasıyla Selçuk, Söke, Didim, Bafa Gölü, Milas, Bodrum, Yatağan, Güzelköy, Muğla, Ula, Menteşe ve Marmaris ilçelerini gezdi. Bu ilçelere bağlı bek çok köyü de gezen Berk, yolculuğu boyunca doğa ile iç içe oldu. Daha sonra Marmaris’ten Torbalı’ya geri dönen Berk, bisiklet üzerinde bin kilometreden fazla pedal çevirdi.

HİÇ BİR ORMANDA ATEŞ YAKMADIM

Deneyimini gazetemizle paylaşan Hakan Berk, “Bisikletim ile tura çıktım. Torbalıdan çıkıp, Pek çok ilçe ve köyü gezdim. Menteşe’nin Gülağzı köyünde bisikletçi evine konuk oldum, ilgilendiler sağ olsunlar. Hem sporumu yaptım hem de güzel yardım sever insanlarla tanıştım. Hiçbir ormanda ateş yakmadım, çoğunluk ekmek arası yada satın aldığım gözleme ile beslendim, özellikle yazın ateş mangal yakmaya karşıyım, ormanlar yanıyor, ciğerlerimiz yanıyor, hayvanlar börtü böcekler ölüyor, çok üzülüyorum” dedi. HASAN DEMİR / BİZİM TORBALI ÖZEL HABER