25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

29 Eylül 2017, Cuma 13:42

TORBALI’DAN DEMİR AİLESİ İLE SICAK SOHBET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki mitingin ardından, İzmir’e geçti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, burada partisinin İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun oğlu 9 yaşındaki oğlu Ayberk’in sünnet düğününe katıldı.

İnciraltı’nda bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen düğün törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Milletvekilleri Ali Yiğit, Tacettin Bayır, Murat Bakan ve çok sayıda partili ile birlikte 500 davetli katıldı.

DEMİR AİLESİ İLE SICAK SOHBET

Kılıçdaroğlu’nun katıldığı düğüne Torbalı’dan CHP’nin önde gelen isimlerinden ve ismi CHP’nin 2019 Torbalı Belediye Başkan adaylığı için geçen Övünç Demir de davetliydi. Övünç Demir törene eşi ve kızı ile birlikte katıldı. Demir,  Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin önde gelenleriyle bir çok konuda görüş alışverişinde bulundu. Demir’in küçük kızı Övgü ise törenin ilgi odağı oldu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu minik Övgü’yü kucağına alıp Demir ailesi ile uzun süre sohbet etti. İzmir siyaseti, Torbalı siyaseti ve genel siyasi gelişmelerinde yoğun olarak konuşulduğu düğün töreni CHP ailesini bir araya getirdi.