26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

16 Mayıs 2017, Salı 08:23

TORBALI’DAN CERABLUS’A YARDIM ELİ

Torbalı Kaymakamlığı ve Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile büyük bir proje gerçekleştirildi. İŞİD işgali altındaki Caraplus’a yardım göndermek için başlatılan yardım kampanyasında ilçemizdeki resmi ve özel tüm eğitim kurumları yer aldı.

Torbalı Kaymakamlığı ve Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığı ile büyük bir proje gerçekleştirildi. İŞİD işgali altındaki Carablus’a yardım göndermek için başlatılan yardım kampanyasında ilçemizdeki resmi ve özel tüm eğitim kurumları yer aldı. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, Çıraklık Eğitim Merkezi, resmi ve özel lise, ortaokul ve ilkokul ve diğer eğitim kurumları arasında gerçekleştirilen yardım kampanyası ile kısa sürede bir TIR dolusu yardım malzemesi toplandı. Yardım malzemesi ile birlikte maddi yardımda toplanılarak Torbalılı eğitimci ve öğrenciler tarafından Cerablus’a gönderildi.

EĞİTİM KURUMLARI SEFERBER OLDU

Yardım TIR’ı Torbalı’dan bugün yola çıktı. Torbalı Kaymakamlığı ve Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen yardım kampanyası ile ilçemizden kısa sürede bir TIR dolusu yardım malzemesi toplandı. Giyecek kıyafetler, defter ve kitap gibi kırtasiye malzemeleri gibi bir TIR dolusu malzemenin yanı sıra tam 15 bin liralık maddi yardım toplandı. Toplanan paralar, Ceraplus’taki İŞİD mağdurlarına gönderildi.

OKUL SIRASI VE YAZI TAHTASI GÖNDERİLDİ

Yardımı toplayanlar öğrenci ve eğitimciler olunca, Cerablus’taki öğrencilerde unutulmadı. Torbalı’dan bir TIR dolusu okul sırası ve yazı tahtası da Cerablus’lu öğrencilere gönderildi. Kısa bir süre önce yeni binasına taşınan İbni Sina Meslek Lisesi’nin okul sıraları ve diğer okullardan toplanan yazı tahtaları gönderildi. HASAN DEMİR