25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

23 Haziran 2017, Cuma 22:25

TORBALI'DAN 12 DİLDE ADALET TİŞÖRTÜ

Bugün Övünç Demir Adalet yürüyüşüne adeta damga vurdu. Kendisinin yaptırdığı 1000 adet 12 dile adalet yazan tişörtleri katılımcılara hediye etti. Övünç Demir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da 12 dilde adalet yazan tişörtlerden Türkçe olanı takdim etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet yürüyüşü bugün 9.gününü geride bıraktı. Yürüyüşe katılım her geçen gün artarak sürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yürüyüş boyunca vatandaşlardan yoğun ilgi var. CHP Genel Başkanı ve partililer her gün 20 kilometreyi aşacak şekilde yürüyüş yapıyorlar.

ÖVÜNÇ DEMİR YÜRÜYÜŞE DEVAM EDİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşünde Torbalı’dan Övünç Demir göze çarpıyor. Demir yürüyüşün en istikrarlılarından olarak dikkat çekiyor. Torbalı’da CHP’nin umudu olarak görülen aktif siyasetçi Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyüşüne devam ediyor.

DEMİR’DEN 12 DİLDE ADALET YAZAN TİŞÖRT

Bugün Övünç Demir Adalet yürüyüşüne adeta damga vurdu. Kendisinin yaptırdığı 1000 adet 12 dile adalet yazan tişörtleri katılımcılara hediye etti. Övünç Demir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da 12 dilde adalet yazan tişörtlerden türkçe olanlardan takdim etti. Övünç Demir tarafından hazırlatılan 12 dilde adalet yazan tişörtleri İzmir, Aydın, Ankara Milletvekilleri, Kurultay delegeleri, İl Başkan yardımcıları, İlçe başkan yardımcıları, İl disiplin kurulu üyeleri , Gençlik kolu başkanları giyerek birlikte yürüyüş yaptılar.

ÖVÜNÇ DEMİR ‘’ HER DİLDE ADALET DİYORUZ’’

Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte adalet yürüyüşünde olan Övünç Demir Gazetemiz Bizim Torbalı’ya konu ile ilgili açıklamalar yaptı. Demir şunları ifade etti. ‘’ Genel Başkanımıza bu projeyi anlattım. Kendisi çok beğendi. Bizde her dilde adalet demek için 12 dilde adalet yazan bu tişörtleri yaptırdık. Bu projede katkılarından dolayı Kerem Yıldırım , Banu Özdemir ve Hasan Alp’e çok teşekkür ederim ‘’