28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

15 Temmuz 2017, Cumartesi 12:07

TORBALI'DA YOLLAR OTOPARK OLDU TRAFİK ARAPSAÇI

Torbalı’nın artan nüfusu, araç sayısını da arttırırken, ilçedeki boş alanların ise hızla tükenmesi otopark sorununu büyütüyor.

Torbalı’nın artan nüfusu, araç sayısını da arttırırken, ilçedeki boş alanların ise hızla tükenmesi otopark sorununu büyütüyor. Vatandaşın aracını park ettiği alanları farklı projeler için kullanan Torbalı Belediyesi, ilçe otopark yapmadığı için, vatandaş aracını park edecek ye bulamıyor. Buda uygunsuz parkı beraberinde getiriyor. Ancak uygunsuz park bazen öyle abartılıyor ki, trafik arap saçına dönüyor. Bu görüntüler dün ilçe meydanında çekildi. Yolun her iki tarafında da uygunsuz park edilen otomobiller nedeniyle ESHOT otobüsü geçemedi.

OTOBÜS GEÇEMEDİ

İlçe meydanında adeta yolun ortasına park edilen iki otomobil, yolu iyice daraltırken, sol tarafta da bir otomobilin döner kavşağa park etmesi, ESHOT otobüsünün geçişini engelledi. Otobüs geçemeyince trafik tamamen kilitlendi. Olay yerine gelen trafik polisleri uzun süre araç sürücülerine ulaşmaya çalıştı. Sonunda araç sürücülerine ulaşılmasıyla trafik normale döndü. HASAN DEMİR