26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

16 Ekim 2017, Pazartesi 17:46

TORBALI'DA VANDALLIK AYNALARI ZEVK İÇİN KIRDILAR

İlçede, farklı yönlerden gelen araçların bir birini göremeyeceği yerlerde trafik güvenliğini sağlamak için tümsek ayna kullanılıyor. Tümsek aynalar, kör noktalarda araçların bir birini görmesini sağlıyor.

İlçede, farklı yönlerden gelen araçların bir birini göremeyeceği yerlerde trafik güvenliğini sağlamak için tümsek ayna kullanılıyor. Tümsek aynalar, kör noktalarda araçların bir birini görmesini sağlıyor. Ancak Torbalı'da ki tümsek aynaların hemen hepsi kırılmış durumda. Son olarak Muratbey Mahallesi'nde araç altgeçidine giden sokaktaki tümsek ayna da kırıldı. Tam ortalarından kırılan aynaların, taş fırlatmak suretiyle kırıldıkları anlaşılıyor. Trafik güvenliğini sağlamak için konulan tümsek aynaları kimin niye rahatsız ettiği ise anlaşılabilmiş değil.

SÜRÜCÜLER ZORLANIYOR

Kör noktalarda araçların bir birini görmesi için konulan tümsek aynaların taş fırlatarak kırılması tepki çekiyor. Zevk için topluma faydalı olan aynaları kıran duyarsız kişiler, vatandaşların da tepkisini, çekiyor. Aynanın kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle sürüler, zorluk yaşıyor. Kazaların yaşanmaması için aynanın tamir edilmesi bekleniyor. HASAN DEMİR