20 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

5 Nisan 2017, Çarşamba 00:14

TORBALI'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, dün sabah saatlerinde Konak, Buca, Karabağlar, Bayraklı, Torbalı, Bornova ve Narlıdere olmak üzere 7 ilçe ve 44 mahalle ile Diyarbakır'da 'torbacı" tabir edilen sokak satıcılarına bin 100 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon başlattı

İzmir ve Diyarbakır'da eş zamanlı olarak bin 100 polis, uyuşturucu operasyonu düzenledi, 135 kişi gözaltına alındı. Zehir tacirlerinin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde, pompalı tüfek ve mermi ele geçirildi. Son yıllardaki en kapsamlı uyuşturucu operasyonuna İzmir Emniyeti tarafından 'Onurlu bir yaşam için uyuşturucuya son' sloganıyla 'Onur' adı verildi.

TORBALI İLE BERABER 7 İLÇEDE OPERASYON

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü "Uyuşturucu ticaretinin önlenmesi"ne yönelik soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, dün sabah saatlerinde Konak, Buca, Karabağlar, Bayraklı, Torbalı, Bornova ve Narlıdere olmak üzere 7 ilçe ve 44 mahalle ile Diyarbakır'da 'torbacı" tabir edilen sokak satıcılarına bin 100 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon başlattı. Polis helikopterinin desteğiyle yapılan operasyona özel harekat ile Terörle Mücadele Şubesi'nden ekipler de katıldı. Sabaha karşı eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 128 kişi gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda, çok sayıda silah ve satışa hazır halde içimlik olarak paketlenmiş esrar, uyuşturucu hap, hassas teraziler ele geçirildi.