25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

9 Ekim 2017, Pazartesi 08:24

TORBALI'DA TRAKTÖRE ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa Karayolu Philsa Caddesi'nde Torbalı'dan Kemalpaşa istikametine motosikletiyle seyir halinde olan Yalçın Ünal (44), aynı istikamette giden İsmail A. idaresindeki traktörün kasasına arkadan çarptı.

Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa Karayolu Philsa Caddesi'nde Torbalı'dan Kemalpaşa istikametine motosikletiyle seyir halinde olan Yalçın Ünal (44), aynı istikamette giden İsmail A. idaresindeki traktörün kasasına arkadan çarptı. Yol kenarına devrilmiş haldeki motosiklet ile hareketsiz yatan sürücüsünü görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ünal'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

GÖZALTINA ALINDI

Fabrika işçisi olduğu öğrenilen Ünal'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olaydan sonra kaza yerinden uzaklaşan traktör sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı. Traktörün sürücüsü güvenlik kamerasıyla tespit edildi Ekiplerin çevredeki güvenlik kameralarını incelemesi sonucu, İsmail A'nın kaza öncesi bir benzin istasyonunda görüntülerine ulaşıldı. Kimlik ve adres bilgileri tespit edilen İsmail A, adresinde gözaltına alınarak Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.