25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

31 Mayıs 2017, Çarşamba 08:42

TORBALI'DA RAMAZAN SEFERBERLİĞİ

Fırınlar Torbalı Belediyesi’nin sıkı markajı altına alındı. Ramazan ayının gelmesiyle denetimlerini yoğunlaştıran Torbalı Belediyesi zabıta ekipleri, ilçedeki pide ve ekmek fırınlarını denetledi.

Fırınlar Torbalı Belediyesi’nin sıkı markajı altına alındı. Ramazan ayının gelmesiyle denetimlerini yoğunlaştıran Torbalı Belediyesi zabıta ekipleri, ilçedeki pide ve ekmek fırınlarını denetledi. Torbalı Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki ekmek fırınlarında sıkı bir denetim faaliyeti başlattı. Fırınları tek tek gezen zabıta ekipleri ruhsat kontrolü yaparak işletme sahiplerinden hijyen koşullarına uyulmasını istedi. Ekmeğin ve Ramazan pidesinin gramaj kontrolünü de yapan zabıtanın çalışmaları Ramazan boyunca aralıklarla devam edecek.

HALKIN SAĞLIĞI İÇİN

 Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, bazı hususlarda Ramazan ayı dolayısıyla ekstra bir çaba sarf ettiklerini ifade ederek, “ Bilindiği üzere ekmek halkımızın en çok tükettiği gıda maddesi . Ramazan ayı dolayısıyla ekmek ve pidelerin üretildiği fırınlarımız da daha faal. Buralardaki koşulların son derece steril olması gerekiyor. Torbalı Belediyesi olarak gereken kontrollerimizi yapıyoruz” dedi. HASAN DEMİR