25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

30 Eylül 2017, Cumartesi 09:20

TORBALI'DA POLİSTEN KAÇAN ARAÇ MAHALLEYİ SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ

Dün akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'nde hareketli saatler yaşandı. İçinde  uyuşturucu olduğu şüphesiyle durdurulmak istenen bir otomobil, kendisini durdurmak isteyen polisten kaçmak isterken üç araba ve bir evin bahçe duvarına çarptı.

Dün akşam saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'nde hareketli saatler yaşandı. İçinde  uyuşturucu olduğu şüphesiyle durdurulmak istenen bir otomobil, kendisini durdurmak isteyen polisten kaçmak isterken üç araba ve bir evin bahçe duvarına çarptı. Çarptığı ev ve araçların sahipleri tarafından yoğun tepki gösterilen şüpheli araç sürücüsünü kalabalığın elinden kurtarmak, kendisini kovalayan polise düştü. Polis şüpheliyi kurtarırken başka birileri içinde uyuşturucu olduğu şüphesi olan otomobili kaçırdı. 

POLİS ÖNCE KOVALADI SONRA KURTARDI

Edinilen bilgilere göre içinde yüklü miktarda uyuşturucu olduğu tahmin edilen bir otomobil, polis tarafından durdurulmak istendi. Polisi görünce dar sokaktan geri viteste kaçmak isteyen şüpheli araç sürücüsü üç araba ve bir evin duvarına çarpınca bu sırada mahalle sakinleri olaya müdahale etti. Mahalle halkının yoğun tepki gösterdiği şüpheliyi polis mahalle sakinlerinden kurtarmaya çalışırken kullandığı araç kaçırıldı. Çıkan arbede kısa sürede büyüdü. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis, güçlükle durumu kontrol altına alabildi. Çıkan arbede sırasında bir kadın yaralandı.

OTOMOBİL ARKA SOKAKTA BULUNDU

İçinde uyuşturucu yüklü olduğundan şüphelenilen ancak kaçırılan otomobil, bir süre sonra arka sokağa bırakıldı. Arama yapan polis, peşinde olduğu uyuşturucuyu bulamadı.