19 Mart 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Spor

31 Ekim 2017, Salı 13:49

TORBALI'DA KAZANDIĞI MADALYA UĞURLU GELDİ

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları Gülşen Delen, 50 metre yat ve 3X20 atışlarında Türkiyeşampiyonu olurken, maraton branşında adeta fırtına gibi esen Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sporcusu Ahmet Bayram 4 günde 3 farklı maratonda Manisa'ya madalyalarla döndü.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası, 14-19 Ekim 2017 tarihleri arasında Mersin'de yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden genç sporcu Gülşen Delen, başarılı performansıyla turnuvaya adeta damga vurdu. Yeşil-beyazlı sporcu Gülşen Delen, 50m yat ve 3X20 atışlarında Türkiye şampiyonu oldu. Bunun yanı sıra yeşil-beyazlı sporcu 3X20 atışlarındaki derecesiyle Türkiye rekorunu kırdı.

TORBALI'DA İKİNCİ OLMUŞTU

İlerleyen yaşına karşın azmi ile katıldığı her yarıştan dereceyle dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sporcusu Ahmet Bayram, farkını bir kez daha ortaya koydu. 4 günde 3 farklı ilde düzenlenen cumhuriyet yarışına katılan yeşil-beyazlı sporcu Manisa'ya madalyalarla döndü. İlk olarak Torbalı'da düzenlenen Cumhuriyet Koşusu'na katılan Bayram burada yaş grubunda 2. oldu. Bayram daha sonra ise Muğla'nın Ortaca ilçesinde düzenlenen yarı maratona katıldı. Yeşil-beyazlı sporcu bu yarışta da genel klasmanda 2. olmayı başardı. Muğla'dan Denizli'ye geçen Bayram, Pamukkale Belediyesi'nin düzenlediği spor oyunlarına katıldı. Bayram bu yarışı da boş geçmeyerek yaş gurubunda 2. oldu.