25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

14 Eylül 2017, Perşembe 09:33

TORBALI'DA İŞ KAZASI GEÇİRDİ KADERİNE TERK EDİLDİ

Orhan Toparlak isimli vatandaşın hayatı, 5 yıl önce geçirdiği iş kazası sonrasında kabusa döndü. Geçirdiği iş kazası sonucunda sakat kalan Orhan Toparlak, aradan geçen 5 yıla rağmen iyileşemiyor.

Orhan Toparlak isimli vatandaşın hayatı, 5 yıl önce geçirdiği iş kazası sonrasında kabusa döndü. Geçirdiği iş kazası sonucunda sakat kalan Orhan Toparlak, aradan geçen 5 yıla rağmen iyileşemiyor. Doktorların bile tedaviden umudunu kestiği Orhan Toparlak, belindeki kırık ve ayağındaki çatlakla yaşamaya mahkum. Kendisini yüz üstü bırakan iş verenine karşı tazminat davası açan Orhan Toparlak, bu davadan da sonuç alamıyor. Torbalı Kaymakamlığı ve Torbalı Belediyesi’nin yardımlarından faydalanamayan Toparlak, yoksulluk içinde yaşıyor. Komşularının yardımları ile hayatta kalabilen talihsiz adam, destek bekliyor.

ÇARESİZ ADAMI KANDIRDILAR

Bir çiftlik sahibi tarafından yevmiye ile çalışılan Orhan Toparlak, saman balyalarını kamyon kasasına yükledikten sonra patronunun talimatı ile kamyon kasasına çıkarak kamyonun gideceği yere bu şekilde gitmek durumunda kalmış. Ancak kamyon devrilince Orhan Toparlak yere düştü ve beli kırıldı. Toparlak’ın ayağı ise çatlayarak ayağına basılamayacak hale geldi. Orhan Toparlak, işveren tarafından kandırıldığını ifade etti. Toparlak, “Bir buçuk yıl önce traktör römorkundan düşerek sakatlandım. İşverenler bana ‘İş kazası olduğunu söyleme biz sana bakarız’ dediler. Onlara inandım şikâyet etmedim. Ancak sözlerini tutmadılar. Bir gün bile arayıp sormadılar. Belim kırıldı iyileşmedi, ayağım da kırıldı. Şimdi bu haldeyim ‘’ dedi HASAN DEMİR