28 Mart 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

29 Nisan 2017, Cumartesi 15:18

TORBALI'DA HUZUR OPERASYONU

Torbalı’da dün gece huzur operasyonu yapıldı. Dün gece saatlerinden itibaren yapılan huzur operasyonlarında Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tam kadro görev yaptı.

Torbalı’da dün gece huzur operasyonu yapıldı. Dün gece saatlerinden itibaren yapılan huzur operasyonlarında Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tam kadro görev yaptı. 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan huzur operasyonları ile ilçenin belirli noktalarında polisler tarafından güvenlik uygulaması gerçekleştirildi. Polis ekipleri, belirlenen noktalarda araçları durdurarak plaka ve kimlik sorgulaması gerçekleştirdi. Bazı kafe ve eğlence mekanlarına da giren polis ekipleri, vatandaşlara GBT sorgulaması yapıldı. Toplumun güvenliğini ve huzurunu sağlamaya yönelik gerçekleştirilen huzur operasyonu neticesinde, hakkında arama kararı bulunan ve üzerinde suç unsuru taşıyan kişiler gözaltına alındı.

HUZUR OPERASYONU BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Torbalı’da başarılı bir şekilde gerçekleştirilen huzur operasyonu, Türkiye’nin 81 ili ile eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Gece saatlerinde başlayan huzur operasyonu ile belirlenen noktalarda şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yapıldı. Genel Bilgi Toplama sisteminde kimliği sorgulanan vatandaşlardan araması olanlar gözaltına alınırken, herhangi bir sorunu olmayan vatandaşlar, yollarına devam etti. Kimliği sorgulanan vatandaşlarda dahil olmak üzere, toplumun huzurunu sağlayacak olan bu uygulamadan tüm vatandaşlar memnun kaldı. Başarılı bir şekilde çalışan Torbalı polisi, huzur operasyonunu sorunsuz olarak tamamladı. HASAN DEMİR