29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

27 Ekim 2020, Salı 14:39

TORBALI'DA GÜÇLÜ KALEMLER ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldılar.

Resim dalında Gazi İlkokulu öğrencisi Göktuğ Berkay BAĞI birincilik, Şehit Teğmen Serdar Genç İlkokulu öğrencisi Mustafa Alp KAHVECİOĞLU ikincilik, Kasımpaşa İlkokulu öğrencisi Sueda İlayda BAĞI üçüncülük ödülü alırken; şiir dalında  80. Yıl Ortaokulu öğrencisi Deva Ülkem ÇENGEL birincilik, Şehit Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Elif Feyza DAĞ ikincilik, Kazımpaşa Ortaokulu öğrencisi Duru ÜK üçüncülük ödülü aldı. Diğer bir kategori olan kompozisyon dalında ise Şehit Uzman Çavuş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Şeyma BİNGÖL birincilik, Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Rüveyda ADIGÜZEL ikincilik, Torbalı Anadolu Lisesi öğrencisi Beyzanur KUMRU üçüncülük ödülü aldı.

İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorilerinde yarışmaya katılan öğrenciler içinden ilk üçe giren öğrencilere para ve çeşitli hediyeler verildi. Ödül töreninde öğretmen, veli ve öğrencilere hitap eden Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer TOSUN, “Demokrasi ve Milli Birlik konusunda göstermiş olduğunuz duyarlılık ve hassasiyetinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hepinizin eline ve emeğine sağlık. İlçemizde kurulan komisyon tarafından ödüle layık görülen öğrencilerimi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerime rehberlik eden öğretmen arkadaşlarıma ve öğrenci velilerime de ayrıca teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Öğretmenleri ve velileriyle birlikte ödül törenine katılan öğrenciler ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer TOSUN’dan alırken mutlulukları görülmeye değerdi.