23 Nisan 2024, Salı

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

18 Eylül 2017, Pazartesi 11:24

TORBALI'DA EĞİTİME 300 DERSLİK DAHA KATILACAK

 2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim yılı bugün başladı. Eğitim ve öğretim yılının başlangıcı ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, saat 09.00’da Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle eğitim yılını açtı.

 2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim yılı bugün başladı. Eğitim ve öğretim yılının başlangıcı ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, saat 09.00’da Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi törenle eğitim yılını açtı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Daha sonra eğitim yılı kutlamaları, Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu’nda devam etti.

300 YENİ DERSLİK

Torbalı Kaymakamı Kadir Sertel Otçu ve Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, törende konuşma gerçekleştirdi. Kaymakam Otçu, İki yıl içinde Torbalı’da tekli eğitim sistemine geçileceğini ilan ederek ilçemize 300 yeni derslik kazandırılacağı müjdesini verdi. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ise bakanlığın en iyi ders kitaplarını ve diğer araç gereçleri temin ederek öğrencilerin en iyi eğitimi almalarını sağladığını söyledi.

ŞEHİT AİLELERİ KATILDI

Gerçekleşen törene İmam hatip ortaokuluna ismini veren Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser’in ailesi ve ilkokula ismini veren Şehit Onur Ensar Ayanoğlu’nun ailesi katıldı. Şehit aileleri, tören sırasında hem gururlu hem de duygusal anlar yaşadı. HASAN DEMİR