8 Mayıs 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

8 Kasım 2017, Çarşamba 09:53

TORBALI'DA BEBEKLERİYLE TRAFİĞE DALIP DİLENEN SURİYELİ KADINLAR TEHLİKE SAÇIYOR

Canlarını tehlikeye atarak trafik ışıklarında dilenen Suriyeli çocuklardan sonra, bu kez çocuklu kadınlar çıktı piyasaya.

Canlarını tehlikeye atarak trafik ışıklarında dilenen Suriyeli çocuklardan sonra, bu kez çocuklu kadınlar çıktı piyasaya. Ayrancılar'da İzmir - Aydın Karayolu'nu mesken tutan çok sayıda Suriyeli kadın, kucaklarındaki bebekleriyle birlikte dileniyor. Objektiflerimize yansıyan bu görüntüde çocuğunu ana kucağı ile kucağına bağlayan bir kadın, kırmızı ışıkta duran arabaların arasında dolaşarak dileniyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan küçük çocuğunu kullanarak vatandaşların vicdanını istismar eden genç kadın, kendi çocuğunun da hayatını tehlikeye atıyor.

BEBEĞİNE CEKET GİYDİRMEDEN DİLENDİRİYOR

Ayrancılar'da İzmir - Aydın Karayolu'nu mesken tutarak bu yöntemi kullanan bir çok dilenci kadın bulunuyor. Hem soğukta bebekleri üşümesi pahasına dilendiren kadınlar, hem de arabaların arasında gezerek kazalara davetiye çıkarıyorlar. Görüntüdeki kadının çocuğunun üzerinde ceket dahi bulunmuyor. Acındırmak için yapılan bu davranış, bebeğin soğuktan kıvranmasına neden olabilir. Bazı vatandaşlar merhametli davranarak para verirken, bazı vatandaşlar ise duyarlı davranarak bu görüntülerin son bulmasını istiyor. HASAN DEMİR