25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

22 Temmuz 2017, Cumartesi 14:42

TORBALI’DA 3 BİN ÜYE SANDIĞA GİDİYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı delege seçimlerini gerçekleştiriyor. Bugün Sultan Düğün Salonu’nda başlayan seçimler saat 17.00’a kadar devam edecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi Torbalı İlçe Teşkilatı delege seçimlerini gerçekleştiriyor. Bugün Sultan Düğün Salonu’nda başlayan seçimler saat 17.00’a kadar devam edecek. Torbalılı Ak Parti üyeleri sandık başına giderek mahalle delegelerini belirleyecek. Belirlenen delegeler ise sonbaharda gerçekleşecek olan ilçe kongresinde ilçe başkanını seçmek için sandığa gidecek.

400 DELEGE BELİRLENECEK

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Torbalı Teşkilatı delege seçimlerinde yaklaşık 3 bin kişi oy kullanıyor. İlçedeki parti üyelerinin oylarıyla belirlenecek olan mahalle delegeleri için gerçekleştirilen seçimde her mahalle için bir sandık kuruldu. 60 mahalleden toplam 400 delege belirlenecek. İlçe kongresinde ise 400 delege ile birlikte 30 kişilik yönetim kurulu üyeleri ve doğal delege olan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez oy kullanacak. 431 kişi, Torbalı’nın yeni ilçe başkanını belirleyecek.

AKBIYIK '' HAYIRLI OLSUN ''

 Mevcut İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, oyunu ikamet ettiği Ertuğrul Mahallesi’nin sandığında kullandı. Oyunu kullanırken objektifimize poz veren Akbıyık, seçimin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Bugün, 400 kişilik mahalle delegelerimizi belirlemek için sandık başına gittik. Daha sonra inşallah il ve ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Daha dinamik bir AK Parti ve daha güçlü bir Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. HASAN DEMİR