26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

27 Nisan 2017, Perşembe 16:22

TORBALI'DA 2501 ÖĞRENCİ TER DÖKTÜ

TEOG sınavları Torbalı’da sorunsuz olarak tamamlandı. Sekizinci sınıfların girdiği TEOG sınavları sırasında Torbalı’da herhangi bir sorun yaşanmadı. Öğrenciler kendi okullarında girdikleri sınavları başarılı bir şekilde tamamladı.

TEOG sınavları Torbalı’da sorunsuz olarak tamamlandı. Sekizinci sınıfların girdiği TEOG sınavları sırasında Torbalı’da herhangi bir sorun yaşanmadı. Öğrenciler kendi okullarında girdikleri sınavları başarılı bir şekilde tamamladı. Sınava giren Torbalılı öğrenciler, sınavları kolay olarak değerlendirdi. TEOG sınavlarına Torbalı’da 2 bin 501 öğrenci girdi. İlçemizdeki 33 okulda toplam 159 salonda gerçekleşen sınavlarda hiçbir sorun çıkmaması sevindirdi. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, iki gün boyunca sınav merkezlerini gezerek, sınavların sorunsuz ve usulüne uygun şekilde yapılması için denetimler yaptı.

6 DERSTEN SINAVA GİRDİLER

Türkiye genelinde 1 milyon 185 bin 328 öğrencinin girdiği TEOG sınavlarında ilçemizde 2 bin 501 öğrenci ter döktü. İki gün süren sınavlar için 536 öğretmen görev yaptı. Öğrenciler dün ve bugün saat 09.00, 10.10 ve 11.20'de başlayan oturumlarla toplam 6 oturumda gerçekleşti. Öğrenciler dün Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, bugün ise fen bilimleri, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınava girdi. HASAN DEMİR