27 Nisan 2024, Cumartesi

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

15 Mayıs 2017, Pazartesi 09:18

TORBALI YETKİL AİLESİNE DUA EDİYOR

Dün gece Ertuğrul Mahallesindeki üstgeçitte korkunç bir trafik kazası yaşandı. Aşırı süratla üstgeçite çıkan ve tek şeritlik üstgeçitte sollama yapmaya çalışan bir otomobil, karşı şeritten gelen başka bir otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın ardından kazaya neden olan araç içindeki iki kişi olay yerinden kaçarken çarptıkları araç içindeki dört kişilik aile yaralandı.

Dün gece Ertuğrul Mahallesindeki üstgeçitte korkunç bir trafik kazası yaşandı. Aşırı süratla üstgeçite çıkan ve tek şeritlik üstgeçitte sollama yapmaya çalışan bir otomobil, karşı şeritten gelen başka bir otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın ardından kazaya neden olan araç içindeki iki kişi olay yerinden kaçarken çarptıkları araç içindeki dört kişilik aile yaralandı. Yaralanan Yetkil Ailesi, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Gerçekleşen kaza sonrasında uzun süre üstgeçit trafiğe kapatıldı.

İDDİAYA GÖRE AŞIRI HIZ VE ALKOL VAR

Feci kaza dün gece 20.45 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre kazaya neden olan 35 TUZ 31 plakalı araç üstgeçite son derece suratlı şekilde girdi. Suratlı araç, Yetkil Ailesinin kullandığı otomobil ile çarpıştı. Görgü tanıkları, kazaya neden olan araç içindeki iki kişinin kazadan sonra ellerindeki içki şişelerini üstgeçitten aşağıya fırlattığını iddia etti. Polis Kaymakamlık bahçesinde kırılmış içki şişeleri buldu. Olay yerinden kaçan sürücü ve yanındaki arkadaşını yakalamak için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

AİLENİN TÜM FERTLERİ YARALANDI

Feci kaza Yetkil Ailesinin yaralanmasına neden oldu. Sürücü Tevfik Yetkil'in ayağı, yaşanan kaza nedeniyle kırıldı. Eşi Öznur Yetkil kazayı hafif yaralı atlattı. Araç içindeki 10 yaşındaki ikiz kardeşlerden Özgül kazayı hafif yaralı atlatırken onun kadar şanslı olmayan Naz ise başından darbe aldı. Torbalı Devlet Hastanesinde tedavi edilen Naz Yetkil, tedbir amaçlı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. HASAN DEMİR