29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

9 Eylül 2017, Cumartesi 09:29

TORBALI YENİ MÜFREDATI MASAYA YATIRDI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sil baştan yenilenen ders müfredatı için gerçekleştirilen uyum çalışmaları devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sil baştan yenilenen ders müfredatı için gerçekleştirilen uyum çalışmaları devam ediyor. Daha önce yeni müfredatın tanıtımını öğretmenlere yapmaları için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 60 formatör öğretmen bugün gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun Başkanlığında düzenlenen toplantıda, Selami Akdeniz'in hazırlamış olduğu tanıtımla Güncellenen yeni eğitim planı anlatıldı. Akdeniz, formatör öğretmenlere yeni müfredatı anlatarak tanıtım yapacak öğretmenlerin sıkça karşılaşacağı soruların cevaplarını verdi.

FORMATÖR ÖĞRETMENLER MESLEKTAŞLARINA SEMİNER VERECEK

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen 60 formatör öğretmen, sil baştan yenilenen ders müfredatını tüm ayrıntıları ile öğrendi. Formatör öğretmenler ilçede görev yapan tüm öğretmenlere yeni müfredatla ilgili bilgiler vererek öğrendiklerini onlara da aktaracaklar. Okulların açılmasına bir hafta kala yeni müfredatı öğrenecek olan öğretmenler formatör öğretmenlerle eğitim yılı boyunca da iletişim halinde olacak. HASAN DEMİR