29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

27 Ocak 2018, Cumartesi 09:41

TORBALI ÜLKÜ OCAĞI HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

Torbalı Ülkü Ocağı, Torbalı Huzurevi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Son dönemde sosyal sorumluluk projelerini artıran Torbalı Ülkü Ocağı'nın bu anlamlı ziyareti, huzurevi sakinlerini çok mutlu etti.

Torbalı Ülkü Ocağı, Torbalı Huzurevi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Son dönemde sosyal sorumluluk projelerini artıran Torbalı Ülkü Ocağı'nın bu anlamlı ziyareti, huzurevi sakinlerini çok mutlu etti. Huzurevi sakinlerine gül hediye eden Torbalılı ülkücüler, yaşlı vatandaşlarımızla uzun uzun sohbet edip hal ve hatırlarını sordular. Yaşlılarla gençler arasında sıcak ve koyu bir sohbet gerçekleşti. Ülkücüler daha sonra huzurevi sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

KAÇAR: "ELLERİNİ ÖPÜP HAYIR DUALARINI ALDIK"

Yapılan ziyareti değerlendiren Torbalı Ülkü Ocağı Teşkilat Başkanı Halil Kaçar, "Torbalı Ülkü Ocağı olarak huzurevi ziyareti gerçekleştirdik. Peygamber efendimiz (S.A.S) 'Yaşlılarımıza hürmet ve ikram, Allahü teâlâya saygıdandır. Güçsüzlere, hastalara, yaşlılara ve küçüklere merhamet ediniz! Büyüklerimizi saymayan, küçüklerimize acımayan bizden değildir. Bir genç, bir ihtiyara, yaşından dolayı hürmet ederse, onun yaşına varınca, Allahü teâlâ, ona gençleri hürmet ettirir' diye buyuruyor. Yaşlılar bizim baş tacımız. Kendilerini ziyaret edip hayır dualarına aldık. Sık aralıklarla kendilerine ziyaretlerimiz sürecek. Ülkücülük çocuk, genç, yaşlı ayırmaksızın herkesi kucaklamak, vatanını seven herkesle tek vücut olmaktır" dedi. HASAN DEMİR