24 Nisan 2024, Çarşamba

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

17 Ekim 2017, Salı 16:28

TORBALI ŞUBE ASTSUBAYLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Torbalı Şubesi tarafından 17 Ekim Emekli Astsubaylar Günü nedeniyle basın açıklaması gerçekleştirildi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Torbalı Şubesi tarafından 17 Ekim Emekli Astsubaylar Günü nedeniyle basın açıklaması gerçekleştirildi. Basın açıklamasını Torbalı Şubesi Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Yıldırımlar okudu. Tüm astsubayların Emekli Astsubaylar Gününü kutlayan Yıldırımlar, “Astsubaylarımız, görevlerini gece gündüz demeden büyük bir özveri içerisinde yerine getirerek, şanlı ordumuzun silah araç gereç ve tüm modern teçhizatlarını kullanarak onların bakım onarım ve idamesini sağlıyorlar. Kıtalarında vatanı görevlerini yerine getiren Mehmetçiklerimize hem aile hem de komutan olan Astsubaylar Türk Silahlı Kuvvetlerinin bel kemiğini oluşturuyorlar. Ülkesinin tam bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü ve milletimizin onur timsali şanlı bayrağımızın göklerde nazlı nazlı dalgalanmasını kendisine görev edinmiş, bu uğurda hayatını seve seve hiç düşünmeden feda eden ve bundan sonra da hayatını feda etmekte en ufak bir tereddüt göstermemiş olan ve görevlerini tamamlayarak emekli olan astsubay arkadaşlarımızın 17 Ekim Emekli Astsubaylar Günü’nü kutluyorum” dedi.

ŞEHİT VE GAZİLERİ UNUTMADI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Torbalı Şubesi Basın Sözcüsü Ufuk Yıldırımlar, açıklamasında şehit ve gazileri de unutmadı. Yıldırımlar, tüm şehitler ve gazilere vatanın minnettar olduğunu söyledi. Yıldırımlar, “Ülkemizin içerisinden geçtiği bu zor günlerde gerek görevlerini ifa ettikleri sırada gerekse kalleşçe ve canice hayatlarını kaybederek aramızdan ayrılan meslektaşlarımız ile birlikte tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyerek, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Muvazzafı ile emeklisi ile astsubay camiası olarak Ülkemiz ve milletimizin yaşamakta olduğumuz bu zor süreci, sağduyu, birlik ve beraberlik içerisinde tahriklere kapılmadan atlatacağımıza olan inancımız tamdır. Ulusumuzun şanlı tarihi bunun sayısız örnekleri ile doludur” ifadelerine yer verdi. HASAN DEMİR