26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

26 Mayıs 2017, Cuma 09:17

TORBALI KİTAP OKUYOR

Torbalı Kent Konseyi tarafından başlatılan Torbalı Okuyor projesi kapsamında sık sık kitap etkinlikleri düzenleniyor. Bu seferki etkinliğe Kent Konseyi Çocuk Meclisi imza attı.

Torbalı Kent Konseyi tarafından başlatılan Torbalı Okuyor projesi kapsamında sık sık kitap etkinlikleri düzenleniyor. Bu seferki etkinliğe Kent Konseyi Çocuk Meclisi imza attı. Toplumda farkındalık yaratmak için yapılan etkinliğe çocuk meclisine kayıtlı birçok okuldan öğrenci katıldı. Dün saat 14.00’de kalabalık bir kitle ile kitap okuma etkinliğine katılan öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Torbalı Kent Konseyi Başkanı Cafer Tosun, Torbalı Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ruhi Gülercan ve Kent Konseyi sekreteri Yüksel Ayata eşlik etti. Kitap okuma etkinliğinin birinci ayağı olan geçtiğimiz yılki kasım ayı projesinde ihtiyaç sahiplerine verilmesi için 10 bin adet kitap toplayan Kent Konseyi bu projesi ile katılımcılardan tam not aldı.

ETKİNLİKLER SÜRECEK

Torbalı Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından düzenlenen etkinlik ile öğrenciler meydanda oturup kitap okudu. Öğrencilerin toplu halde kitap okuması, çevreden geçen vatandaşların dikkatini çekti. Öğrenciler, davranışları ile örnek oldu. Okuma etkinliği 1 saat sürdü. Torbalı Okuyor projesi kapsamında etkinliklerin süreceği açıklandı. HASAN DEMİR