25 Nisan 2024, Perşembe

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

18 Temmuz 2017, Salı 16:06

TORBALI KENT KONSEYİ KONGREYE GİDİYOR

Torbalı Kent Konseyi, kuruluşunun ardından ilk kongresini gerçekleştiriyor. Torbalı Belediyesi öncülüğünde kurulan Torbalı Kent Konseyi, 25 Temmuz’da 2. Olağan Genel Kongresi’ni gerçekleştirecek.

Torbalı Kent Konseyi, kuruluşunun ardından ilk kongresini gerçekleştiriyor. Torbalı Belediyesi öncülüğünde kurulan Torbalı Kent Konseyi, 25 Temmuz’da 2. Olağan Genel Kongresi’ni gerçekleştirecek. Torbalı Belediyesi’nin toplantı salonunda gerçekleşecek olan kongre, saat 18.30’da başlayacak. İki yılını dolduran konsey, yapılacak olan seçimle konsey başkanını seçecek. Torbalı Kent Konseyi’nin ilk başkanı olan ve görevi başarıyla devam ettiren Cafer Tosun’un yeniden aday olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

ÖNEMLİ PROJELER YÜRÜTÜLÜYOR

Torbalı Kent Konseyi gerçekleştireceği kongre ile başkanını seçecek. Konseyin alt meclis başkanları ise ilerleyen süreçte seçilecek. Cafer Tosun’un başkanlığını yürüttüğü konseyin kadın meclisi, gençlik meclisi, çocuk meclisi ve engelli meclisi gibi dört alt meclisi bulunuyor. İki yılda bir çok proje ve etkinlik gerçekleştiren konseyin en büyük projesi ise Torbalı Okuyor Projesi olmuştu. HASAN DEMİR