26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

22 Mayıs 2018, Salı 15:57

TORBALI GENÇLİKSPOR GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Torbalı Gençlik Spor U 15 Türkiye Şampiyonası’nı penaltı atışları ile kaçırdı. Türkiye ikincisi olan Torbalılı genç futbolcular ilçemizin gururu oldu.

Torbalı Gençlik Spor U 15 Türkiye Şampiyonası’nı penaltı atışları ile kaçırdı. Türkiye ikincisi olan Torbalılı genç futbolcular ilçemizin gururu oldu. Dev bütçeler harcayarak küme düşen Torbalıspor’un yarısını Torbalı Gençlik Spor kapattı. Bütçesi olmadan kısıtlı imkanlarla yola çıkan Torbalı’nın altın yürekli çocukları önce İzmir şampiyonu sonra Ege Bölgesi şampiyonu oldu. Türkiye şampiyonasında tüm maçlarını kazanarak finale kalan Torbalı Gençlik Spor, 2 – 2 tamamladığı final maçını penaltı atışları sonrasında kaybetse de gönüllerde taht kurdu.

TORBALI’YA GURUR YAŞATTILAR

Bütçesi olmadan kısıtlı imkanlarla mücadele eden, Torbalı Gençlik Spor U 15 takımı bu sezon önce İzmir Şampiyonu, ardından Ege Bölgesi şampiyonu olmuştu. Ayvalık’ta gerçekleşen Türkiye Şampiyonası’na katılan temsilcimiz, çeyrek finalde Beykoz 1908’i 2 – 0, yarı finalde ise Çanakkalespor’u 4 – 0 yendi. Final’de Çiğlispor ile karşılaşan temsilcimiz 2 – 2 berabere kaldıkları maçta kupayı penaltı atışları sonrasında kaybetti. HASAN DEMİR