29 Mart 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

17 Haziran 2017, Cumartesi 16:09

TORBALI FİRMASINDAN TASARIM HAMLESİ

Tasarım Merkezi konusunda uzun zamandır sürdürdükleri çalışmalarının karşılığını aldıklarını belirten Genel Müdür Erol Amado, Torbalı'da kurdukları merkezin birçok önemli işlere imza atacağını dile getirdi.

 5746 sayılı Araştırma, Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun kapsamında çalışmalarına başlayan Torbalı'da faaliyet gösteren Japar firması, gerekli şartları kısa sürede yerine getirerek, tasarım merkezi açmaya hak kazandı. KIWA ve NF gibi uluslararası kalite standartlarına sahip Japar, Türkiye'de bu unvanı alan 50'nci firma oldu.

BÜYÜK TASARIM MERKEZİ

Tasarım Merkezi konusunda uzun zamandır sürdürdükleri çalışmalarının karşılığını aldıklarını belirten Genel Müdür Erol Amado, Torbalı'da kurdukları merkezin birçok önemli işlere imza atacağını dile getirerek, "Merkezimizde görev alan 12 arkadaşımız, estetik tasarımların yanı sıra, fonksiyonel ve su tasarrufu sağlama amacına yönelik tasarımlar yapacaklar. Bu tasarımlar daha sonra imalat bölümüne aktarılacak. Tasarım çok önemli bir konu elbette ki ve biz de firma olarak tasarım ve Ar-Ge çalışmalarına çok önem veriyoruz" diye konuştu. Japar, İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü ile de işbirliği çalışmalarını başlattı