26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

25 Mayıs 2019, Cumartesi 08:25

TORBALI EMNİYET YOĞUN ARAÇ DENETİMİ YAPIYOR

Trafik canavarına karşı mücadeleyi en üst seviyeye çıkaran trafik polisleri Torbalı trafiğinde adeta olağanüstü hal ilan etti. Günde en az üç farklı caddede eş zamanlı yapılan trafik denetimlerinde, kurallara uymayan sürücüler ile trafiğe çıkmaya uygun olmayan araçlara geçit verilmiyor. Her gün onlarca araca cezai işlem uygulanırken günde ortalama 15 araç, sigortası yada trafik sicil kaydı olmadığı için trafikten men ediliyor.

TRAFİK CANAVARINA GEÇİT YOK

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği personeli, trafik denetimlerini her geçen gün daha da arttırıyor. Bir yandan ehliyetsiz sürücüler ve tescilsiz motosikletlerle mücadele eden trafik polisleri, diğer yandan aşırı hız, ehliyetsiz araç kullanma ve alkollü araç kullanma gibi kural ihlalinde bulunan araç sürücüleriyle mücadele ediyor.

DENETİMSİZ GÜN GEÇMİYOR

Denetim uygulamaları büyük bir titizlikle yürütülüyor. Aynı anda ilçedeki pek çok noktada trafik denetim uygulaması gerçekleştirilirken, denetimin yapılmadığı tek bir gün bile bulunmuyor. Trafik polisleri, ilçemizde trafik canavarına nefes aldırmıyor. HASAN DEMİR