19 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

28 Nisan 2017, Cuma 18:01

TORBALI DAYANIŞMA PLATFORMU KURULDU

Referandum süresince yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve geniş kitlelere ulaşan Torbalı Hayır Platformu birlikteliklerini siyaset üstü bir yapıya taşıma kararı aldı.

Referandum süresince yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve geniş kitlelere ulaşan Torbalı Hayır Platformu birlikteliklerini siyaset üstü bir yapıya taşıma kararı aldı. ADD VE ÇYYD öncülüğünde kurulan ve bünyesinde ADD Başkanı Emine Ece, DSP İl Başkanı Bekir Çetin,CYDD Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çınar, CHP’li Övünç Demir, MHP’li Yurdadoğ Mutlu, Vatan Partisi İlçe Başkanı Ülfet Başdüzen ,Demokrat Parti İlçe Başkanı İbrahim Demir, Saadet Partisi eski ilçe Başkanı Yusuf Hacıoğlu olan platform yoluna kurumsal ve siyasal kimlikleri olmadan bireysel katılımla devam etme kararı aldılar. Platform yoluna Torbalı Dayanışma Platformu olarak devam edecek. Bu konu ile ilgili olarak platform tarafından basın açıklaması yapıldı.

TORBALI DAYANIŞMA PLATFORMU SİYASET ÜSTÜDÜR

 Torbalı Dayanışma Platformu olarak yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi ‘’ Torbalı halkının bizlere göstermiş olduğu ilgi ve yüklendiğimiz sorumluluğun bilincinde olarak yolumuza Torbalı Dayanışma platformu olarak devam etme kararı aldık. Torbalı Dayanışma Platformu siyaset üstü bir yapı olup, Torbalı’nın toplumsal sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur. Bu platformun üyesi olan bizler Emine Ece, Mustafa Çınar, Bekir Çetin, Övünç Demir, Yurdadoğ Mutlu, İbrahim Demir ,Ülfet Başdüzen, Yusuf Hacıoğlu olarak siyasal kimliklerimiz olmadan bireysel varlığımızla yolumuza bu platform çatısı altında devam edeceğiz. Torbalı Dayanışma Platformu bir siyasal yapı olmayıp bir toplumsal sorumluluk projesidir. Torbalı Dayanışma Platformu’nun tüm Torbalı’ya hayırlı olmasını diliyoruz’’