26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

10 Temmuz 2017, Pazartesi 10:14

TORBALI BASINININ ACI GÜNÜ

Torbalı basın camiası bugün acı bir olayla sarsıldı. Gazete dağıtımcısı olarak çalışan Sinan Bozdağ, sabaha karşı geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Torbalı basın camiası bugün acı bir olayla sarsıldı. Gazete dağıtımcısı olarak çalışan Sinan Bozdağ, sabaha karşı geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Görevini yaparken kendisine bir aracın arkadan çarpması sonucunda vefat eden Bozdağ’ın ölümü, başta sevenleri ve basın camiası olmak üzere tüm Torbalı’yı yasa boğdu. Bozdağ Büyük Torbalı gazetesinde dağıtımcı olarak görev yapıyordu.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Korkunç olay bugün sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Yazıbaşı’da meydana geldi. Yazıbaşı mevkiinde karayolunda hareket halinde olan Sinan Bozdağ’a arkadan gelen bir otomobil çarptı. Otomobilin çarpması ile yere devrilen Sinan Bozdağ, ağır yara aldı. Bozdağ’a çarpan araç olay yerinden kaçarken, talihsiz basın emekçisi ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan aracı yakalamak içinse polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. HASAN DEMİR