26 Nisan 2024, Cuma

Son Güncelleme: Bugün

Gündem

1 Mayıs 2017, Pazartesi 08:55

TORBALI BASININA İNGİLİZ GELİN

Torbalı basının sevilen muhabirlerinden Murat Can, dün evlenerek dünya evine girdi. İngiliz vatandaşı olan Bronagh Josephine Mcfall ile evlenen Murat Can, Torbalı’ya yabancı gelin getirdi.

Torbalı basının sevilen muhabirlerinden Murat Can, dün evlenerek dünya evine girdi. İngiliz vatandaşı olan Bronagh Josephine Mcfall ile evlenen Murat Can, Torbalı’ya yabancı gelin getirdi. Murat – Josephine Can çiftinin nikahı, dün Belediye Kültür Merkezi nikah salonunda kıyıldı. Genç çifti, bu mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı. Basın camiasından önemli isimler, kurum amirleri ve davetlilerin katıldığı nikah töreninde nikahı, Torbalı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Adnan Korkmaz kıydı.

GELİN HANIMDAN EN ESPİRİLİ EVET CEVABI

Josephine – Murat Can çifti muhteşem bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Türkiye hayranı olan ve sempatik tavırları ile dikkat çeken İngiliz gelin, nikahta misafirlerin ilgi odağı oldu. Josephine, kendi soyadı ile sorulan soruya yanıt vermeden önce espri yapınca, başta nikahı kıyan Adnan korkmaz olmak üzere tüm salon kahkahalara boğuldu. Korkmaz’ın İngiliz geline, Murat Can’ı eş olarak kabul ediyor musunuz sorusu üzerine, genç kadın esprili bir şekilde etrafına bakınarak kararsızlık tutumu sergiledi. Gelinin bu esprisi üzerine Korkmaz ve misafirler kahkahalara boğuldu. Murat Can kararını yüksek sesle söyleyince misafirlerden büyük alkış aldı. Nikahın ardından geline, damadın ayağına basması söylendi. Türk adetlerine yabancı olan İngiliz gelin, bunu anlamayınca, sevilen gazeteci, gelinin ayağına bastı. Nikahın ardından davetliler, genç çifte mutluluklar diledi. HASAN DEMİR